Lighthouse

Peet Heemskerk speelde in de jaren ’60 en ’70 in groepen.Als leadzanger en bassist in de groepen Clean Five uit Oegstgeest. Flying Birds, Lighthouse uit Roelofarendsveen en Leiden. Brave New World, Boolus en Trail uit Amsterdam, Utrecht en Leiden.De “Clean Five” uit Oegstgeest speelde bekende nummers uit midden jaren 60. Waren niet alleen populair in de regio speelde vaak in het patronaatsgebouw in Oegstgeest, de dierentuin in Den Haag maar speelde ook vaak in Duitsland.v.l.n.r. Jan Verhagen, Wim Mulder, Peet Heemskerk, John Koudijs en Wilbert Luyben.

Peet – Een droom per nacht

“Trail”een Leidse groep die in 1974 vooral FunkyRock met eigen nummers vertolkten. v.l.n.r. Ferry ( gitaar), Peet Heemkskerk (zang / bas) Chris Koenen (gitaar) en Ard Bausch (drums)

Trail

Clean Five